Online interactief inspiratiecollege

Bijgewerkt op 04 maart 2021 | 2 minuten

Op 26 november organiseert het Onderwijsloket in samenwerking met Arend Jan Zwarteveen een online interactief inspiratiecollege. Tijdens dit college zullen de aanwezigen onderzoeken of het onderwijs bij hen zou kunnen passen.

Het inspiratiecollege in het kort:

  • De vragen die centraal staan in dit college zijn: ‘Past het onderwijs wel bij mij?’, ‘Is leraar worden wel iets voor mij?’ en/of ‘Ben ik wel geschikt voor het onderwijs?’ Dat zijn namelijk vragen die het Onderwijsloket niet goed kunnen beantwoorden: het Onderwijsloket geeft informatie en advies over de routes naar een baan in het onderwijs. Toch zijn dit wel vragen die de doelgroep van beginnende oriënteerders heeft. Het is de bedoeling dat deelnemers tijdens dit minicollege zelf gaan nadenken over het antwoord op die vraag
  • Hiervoor wordt samengewerkt met Arend Jan Zwarteveen, die natuurlijk de 3-daagse training Zin in Lesgeven verzorgt en op dit moment promoveert op de effecten van matching vóór de start van de lerarenopleiding.
  • Het inspiratiecollege staat open voor een onbeperkt aantal deelnemers. Iedereen mag meedoen en deelname is gratis.
  • Dit event vindt (voorlopig) eenmalig plaats op donderdag 26 november: het is nu nog een pilot. Na afloop van het event wordt er zorgvuldig gekeken of dit iets is waar inderdaad animo voor is en wat de doelgroep (beginnende oriënteerders op een overstap naar het onderwijs) op een goede manier helpt bij hun oriëntatie.

Via https://www.onderwijsloket.com/inspiratiecollege/ kunnen geïnteresseerden alle informatie vinden en zich aanmelden

Hulp nodig? Flevowijs ondersteunt iedereen in de volgende stap in het onderwijs

© Flevowijs - 2021 | Alle rechten voorbehouden Boosted by Watch4Media