Inductiebijeenkomst ‘Ik kan ook helemaal niets met die leerkracht van jou’ - 13 november 2024

Flevowijs nodigt jou uit voor de eerste gezamenlijke inductiebijeenkomst “ik kan ook helemaal niets met die leerkracht van jou!’’ door Gerard Weide. Gerard is bekend als de oprichter van de Kanjertraining.

Er zijn diverse lesprogramma’s voor het aanleren van sociale vaardigheden met als doel om leerlingen te ondersteunen in hun ontwikkeling tot zelfbewuste (jong) volwassen zodat zij hun eigen plek kunnen innemen in de maatschappij. Vanuit zijn expertise zal Gerard Weide onder andere aandacht besteden aan de opvoedingsverlegenheid van ouders en het effect daarvan op jouw lesgeven en het gedrag van de leerlingen. Wat is hem opgevallen bij interventies op scholen? Waar bestaat de handelingsverlegenheid uit en wat wil hij jullie als startende leerkrachten meegeven. Wat zijn de grenzen van het toelaatbare? De gouden weken zijn achter de rug, wat is het resultaat, heb je de groep zo kunnen vormgeven zoals je in de 0 week had bedacht?

Voorafgaand aan deze lezing willen wij graag jullie input. Wat voor vraag wil jij graag beantwoord zien? Stuur deze vraag dan vóór maandag 14 oktober naar: a.vanderwaarde@asg.nl

Wees er snel bij en schrijf je in. Het aantal plaatsen is beperkt!

Hulp nodig? Flevowijs ondersteunt iedereen die in het Flevolandse onderwijs wilt werken

© Flevowijs - 2024 | Alle rechten voorbehouden Boosted by Watch4Media